Pysy ajan tasalla treeneistäsi

Tavoitteellinen treenaaminen vaatii paljon motivaatiota. Motivaatio voi taas välillä olla kovalla koetuksella, mikäli tuntuu, että treeni ei suju tai tuloksia ei näy. Tulosten syntyminen tapahtuu aina vähitellen ja se ottaa oman aikansa. Muutosta ei välttämättä huomaa itse, siksi hyvä keino on seurata omaa treenaamista ja treenaamisen edistymistä.

Suunnittele treenikalenteri

Hyvin suunniteltu treenikalenteri auttaa tasapainottamaan treenaamista ja tuo siihen säännöllisyyttä. Treenaamisen yhteydessä on erittäin tärkeää muistaa palkita kroppaansa myös levolla. Tulosten syntymisen kannalta lepopäivät sekä treenin monipuolisuuden tärkeää.

Pidä kirjaa ruokailusta

Treenikalenterin ohessa on helppoa ja kätevää kirjata ylös omaa ruokavaliota. Ruokavalion seuraamisesta voi olla hyötyä treenaamisen suhteen, sillä ruokavaliolla on iso rooli jaksamisessa sekä tuloksien kehittymisessä. Syömisen ja liikkumisen tulee olla keskenään sopivassa suhteessa.

Älyä urheilun kylkeen

Erilaiset urheilurannekkeet sekä -kellot ovat hyvä lisä treenien kylkeen. Niiden avulla on mahdollista seurata esimerkiksi omaa hengitystä, sykettä, poltettuja kaloreita, käytettyä aikaa, kuljettua matkaa sekä palautumista ja nukkumista. Treenistä palautuminen ja hyvät yöunet ovat yhtä tärkeitä kuin itse treenaaminen.

Verkkokauppa helpottaa arjen tohinoissa

Arjen touhussa voi olla hankalaa löytää aikaa työn sekä treenaamisen ohella. Tällöin kannattaa tarkistaa hyvä valikoima netistä, joka tarjoaa laajan valikoiman erilaisia mahdollisuuksia treenaamiseen ja treenaamisen sekä tulosten seuraamiseen. Verkkokauppa tuo tuotteet helposti ja nopeasti asiakkaan luokse.