Liverpool FC

Liverpool football club www.liverpoolfc.com on jalkapalloseura, joka pelaa englannin valioliigassa. Joukkue on perustettu vuonna 1892 ja sen kotistadion on ollut perustamisvuodesta asti Anfield Liverpoolissa. Voit vain kuvitella kuinka hienosti kajahtaa ilmoille täydellä Anfieldin stadionilla kannattajien laulamana joukkueen kannatuslaulu You’ll Never Walk Alone, joka kerta kun joukkue pelaa koti otteluansa.

Kannattajat ovat hyvin uskollisia joukkueelleen ja pukeutuvat joukkueen peliasuihin, niin vapaa-ajalla kuin pelipäivinäkin. Peliasun väri Liverpoolilla on punainen. Liverpool on englannin menestyneimpiä jalkapallojoukkueita. Liverpool on voittanut valioliigan 19 kertaa, FA Cup mestaruuksia Liverpoolilla on 8, Champions Liiga mestaruuksia on kertynyt 6 ja UEFA cup mestaruuksia 3.

Joukkue

Joukkueessa on pelannut sellaisia tähtiä kuin, Bob Paisley, Peter Crouch, Steven Gerrard, Luis Suarez, ja Fernando Torres. Suomalaisista Liverpoolissa on ainakin pelannut Jari Litmanen ja Sami Hyypiä. Nykyinen joukkue koostuu sopivassa suhteessa taitopelaajia ja kurinalaisia puolustajia, joita on vaikea ohittaa. Liverpool tulee olemaan aina paha vastusta niin vieraissa kuin täpötäydellä kotikentällään, jossa kenelläkään vierailijalla ei tule olemaan helppoa. Tuoreimmat uutiset joukkueelta voi luka täältä www.liverpoolfc.com/news

Sams Dodds – fanikauppa

Tällä sivulla pääset ostamaan tyylikkäitä ja lisenssoituja Liverpool fanituotteita. Tuotteita on laidasta laitaan, niin aikuisille kuin lapsillekkin. Fanituotteet ovat aitoja ja lisenssoituja. Pelipaidat voi tilata joko numerolla tai ilma. Peliasuihin voi halutessaan painattaa myös oman nimensä tai jo tutun LFC-supertähden nimen.